martes, 1 de septiembre de 2009

GRANADA ENS DEIXA SENSE JORGE MARCO, EL JUGADOR TOTAL

Per desgracia el futbol es en aquest nivells un "hobby" que no ens permet dedicarnos al 100% a ell i que a més a més ens fa tindre altres prioritats.És per açò que el nostre gran Jorge Marcos no podrà jugar en el nostre club aquesta temporada ja que es desplaçarà a Granada per a cursar la carrera de Educacio Fisica.

Des de la web volem agraïr el seu elegant comportament durant la seua estància a la nostra disciplina i la seua entrega total en tot moment ( en partits, entremaments, i tots els àmbits socials)

Qui perdrà el cotxe ara en cada sopar de l'equip ??? qui dominarà el joc aeri dels partits????? qui guanyarà les partides de poker???

Servisquen aquestes fotos com a un petit homenatge:

4 comentarios:

Javi dijo...

Educació Física..no era Fisioteràpia??

Quina empana portes!!!

Jorge..gran jugador y mejor persona. Suerte en Granada.

Anónimo dijo...

El de la empana es el mister que dijo fisio cuando era E.Fisica.

Como da igual la carrera, ja que se va de juerga universitaria, no importa lo uqe vaya a estudiar.

Jorge te echaremos de menos.

Gravesen

ALBERTO dijo...

QUE GRANDE ERES JORGE!ESPERO QUE TE VAYA BIEN EN TU NUEVA ETAPA COMO ESTUDIANTE,PERO SI ALGUN DIA DECIDES VOLVER A JUGAR,SABES QUE AQUI TE RECIBIREMOS CON LOS BRAZOS ABIERTOS.ESPERO NO VERTE POR AQUI HASTA QUE TE SAQUES LA CARRERA,BUENO PARA LAS CENAS SI,QUE SABES QUE CONTAMOS CONTIGO PARA TODAS LAS QUE PUEDAS VENIR.UN ABRAZO!

Anónimo dijo...

que puede decir un padre de un hijo.que puedo decir de una gran piña como lo es la ud.que puedo decir del recibimiento de esa familia que sois.lo resumire:un dia un sabio dijo:LA RIQUEZA DEL SER HUMANO SE MIDE POR LA CALIDAD DE LOS AMIGOS QUE TIENE´GRACIAS POR SER PARTE DE MI FORTUNA.ademas esta otra.ME VOY PERO VOLVERE.Amunt Beniopa........tonim