lunes, 1 de diciembre de 2008

BENIOPA-3-PORTUARIS-4, NO VA PODER SER

DADES.
Partit disputat al Roís de Corella el Diumenge 30/11/08, a les 16.00h, entre el Portuaris (líder de la categoria)i el Beniopa aspirant a l'ascens.

ALINEACIÓ:

Alberto, Jhony,Koten,Ximo,Tini,Juli,Jorge,Carles,Benavent,SAbater,Viola.
A la banqueta : Loren,Juanjo,Jona,Ruben,

CRÓNICA.
Partit amb moltes alternatives que va desequilibrar per al conjunt visitant les genialitats de tres dels seus millors jugadors (Bata,Miki i Jorca). Els primers 20 minuts de domíni total d'un beniopa que es va ficar amb 2-0 (gols de Viola i Sabater). En aquests moment el partit canvia inesperadament i el Portuaris agafa la manilla del mateix fins a ficar-se 2-2, al descans ( amb gols tots dos de jugada parada).
La segona meitad del partit comença molt disputada fins a que un gran Miki amb una finta deixa passar el baló entre les cames,enganyant als dos defenses i deixant al seu company sols per a fer el 2-3.
A partir d'aquest moment el Beniopa intenta empatar però es troba amb un 2-4 que deixa el partit sentenciat.
Al final al l'últim minut a últim minut del partit Ximo des de fora de l'àrea fa el 3-4 final.
Volem agraïr als afincionats la seua presència i suport: Gràcies Melo, Juanito, Morci i su tropa i els incondicionals de sempre ( la novia de Bena, la familia de Varó, els nostres homens de la rifa,etc).