viernes, 6 de marzo de 2009

ALMOINES, PRIMER "THE FIRST PROMOTION BALL"

Podríem dir que el partit del proper diumenge a les 16.30 h, al Roís de Corella entre Beniopa- Almoines, és la primera pilota d'ascens del nostre equip. No pel fet de que guanyar supossara l'ascens, sino perque a partit d'aquest moment qualsevol derrota pot supossar el fí del somni i de la possible remuntada.

És per aquest motiu que rebrem al Almoines conscients de la nostra obligació, i que anem a superar tots els impediments que ens surgisquen al nostre camí per obtindre els tres punts.

Per altra banda la jornada d'aquest cap de setmana és especialment important ja que existeix un enfrontament directe entre REAl i Portu que farà que si guanyem les distàncies s'acurten (en aquest cas la taula ens marca que la victòria local o l'empat és el millor resultat) i a més la Vall visita al Daimús on esperem que els nostres agermanats ens donen una alegria.

En definitiva, queden 8 jornades on pot passar de tot i on la oportunitat de l'ascens segur es presenta davant nostre.

PODEM LOGRAR EL SOMNI DEL ASCENS!!!!!!!!

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Alguien sabe o cree saber quien se esconde detras del nombre del gran Rafael de la Guetto??

Anónimo dijo...

Mis candidatos son Javi Sabater, PAblo o Ximo.

Motivos:
1- Saben y dicen cosas q solo se saben si estas en el vestuario.
2- Les encanta este tipo de cosas.
3- Intelectualmete reunen las condiciones para escribir tan bien, cosa q los demas NO.

... es mi opinion.

Anónimo dijo...

como quedasteis este finde?jajaja ahora si q estais muertos yaaa

Anónimo dijo...

muertoss????
muerto esta el ekipo k son 12 entrenando y cuando llueve no va ni dios.cosa k nosotros aunque vallamos ultimos en la liga jamas estaremos muertos por el exo de ser la mayor pilla k se pueda acer en un club.
esta semana a seguir etrenando cmo sempre 200X100
AMUNT BENIOPA

Anónimo dijo...

El año que viene no pienso patrocinar porque no poneis los patrocionadores en la pagina web que entra todo el mundo que la amateur...Ya podiais de vez en cuando cambiar los patrocinadores de web...Teneis que cuidarlos porque hacen mucha falta...Feu el favor que costa diners... Gracies...

Anónimo dijo...

lo q hay q hacer q es buscar ya un portero,q todas las faltasq nos hacen vayan por donde vayan es gol y cuando no se las deja q pasen ...bueno no pasa nada otro año en segunda

Anónimo dijo...

aL PATROCINADOR, L'INTENCIÓ ES QUE ESTIGUEREU PRESENTS A LA PÀGINA PRINCIPAL SEMPRE, PÈRÒ ES CERT QUE L'ACTIVITAT ESTÀ EN LA DEL PRIMER EQUIP.

aIXÍ QUE EN EL TRANSCUR D'AQUEST SETMANA FIQUEM ELS PATROCINADORS FIXES TB EN AQUESTA.

dESDE EL CLUB VOLEM TORNAR A AGRAIRTE EL TEU SUPORT EN FORMA DE PATROCINI.

GRACIES