lunes, 11 de mayo de 2009

BENIOPA 3 - REAL GANDIA 3, LA TEMPORADA ES FA LLARGA







ALINEACIÓ BENIOPA: Alberto, Juanjo,Ximo,Kot,Jhonny,Jona, Sabater,Jorge,Pablo,Santiso, Viola.
A LA SEGONA PART: Carles,Ruben x Juanjo y Pablo.

CRÓNICA
Partit boig el disputat ahir al Roís de Corella on els dos equips es jugaven l'honor,la tercera plaça i el Real,la possibilitat de ser segons (encara que sense possibilitats reals d'ascens).
El Real anà sempre per davant al marcador; primer amb el 0-1, que convertí ràpidament el Beniopa en 1-1 ( gol de Viola). Ràpidament també, el Real tornà a anotar a la meta d'Alberto per a lograr el 1-2.
La represa la iniciaren els groguets amb molt desconcert i açò va fer que el Real fera el 1-3 que pareicia definitiu.
Però en aquest,moment el millor estat físic dels locals s'impossà i el Real fou acorralat a la seua àrea fins a que l'equip local ( que vestia d'inici la sammarreta negra patrocinada per Pans i per Decorgandia i que acabà amb la groga de tota la vida) li va donar la volta al marcador,per a lograr tancar el partit amb un 3-3;que podía haver sigut 4-3 si els jugadors del Real no hagueren tret un parell de balons de baix els pals a les tretes de dos corners.
Els autors del segon i tercer gol local foren Santiso i Viola.
En definitiva, últim partit a casa i la temporada que després de perdre l'objectiu de l'ascens al Fort Llopis que pareix que s'estiga fent massa llarga per als de la BAnyosa.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Que se acabe esto ya!!

Spielberg dijo...

Hola soy Spielberg, director de cine, y este año me gustaria contar con varios actores del Beniopa con tanta experiencia como:

Benavnet en "El Pico"
Viola en "El elefante Azul"
Alberto en "Atrapado en un Pirado"
Koten en "Paranoia"
Ximo en "Las mujeres de mis amigos"
Pablo en "El Luchador" jajaja...
Jonhy en "La Momia"
Juanjo en "Notinc Cap"
Albertini en "Peligro en las Alturas"
Javi en "El ultimo Tren"
Varó en "La Maldición"
Ruben en "Aterriza como puedas"
Juli en "Kung Fu Panda"
Keko en "Descenso"

http://www.videomania.info/es/movies-todos.asp?offset=456

...para mi proxima pelicula, asi q espero poder contar con todos. MENUDO PELICULON!!.

Anónimo dijo...

desde aki,y kreo k hablo en nombre d toda la famlia Beniopera, kiero dar todas las fuerzas y animos dl mundo a las familias d Aitor y dl otro xico k x desgracia y muy a pesar mio ahora mismo desconozco su nombre pero k continua ingresado al igual k el propio Aitor,asi y d igual manera o con mas fuerza si cabe trasladarles los mismos animos y todas las ganas d vivir a estos 2 xavales pero sobre todo a Aitor xk todos sabemos k ha sido el peor parado en toda esta historia,lo dixo,deseando su rapida recuperacion y k pronto esten con nosotros solo añadir una ultima cosa mas: K SE HAGA JUSTICIA Y ANIMO XAVALES K ESTAMOS TODOS CON VOSOTROS,un abrazo enorme. VUESTRO AMIGO KOTEN