viernes, 28 de noviembre de 2008

BENIOPA-PORTUARIS, TORNEM AL SOMNI DE L'ASCENS

Després d'una setmana moguda en aspectes extresportius, el diumenge el beniopa rebrà al Portuaris, lider junt a la Vall de la categoria. Un equip ple de bons jugadors qeu estan en la segona regional per amistad i perque han preferit el grup i el bon ambient, als diners i les divisións més altes.



Per part del nostre equip, ens alegrem de poder comptar amb tots el companys (ja que les possibles sancions no han eixit encara) encara que continuem amb una llista de lesionats massa gran ( Peiró,Pepe,Santiso,Nando,etc).



En definitiva un partit on l'important serà l'esportiu i on esperem que pugan gaudir d'un gran ambient i una tarda on el fútbol siga el més important.



NO PODEU FALTAR A LA CITA!!!! DIUMENGE A LES 16.00H.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Bueno, en estos momentos malos, donde el equipo esta un poco en racha descendente, y donde encíma se ha visto salpicado por la polémica del partido del sabado pasado frente al Ciudad de Gandia, solo queria mostrar mi máximo apoyo a la plantilla, entrenador y presidente del U.D. Beniopa.

Hoy estuve en el campo, y lamentablemente no pude ser talisman como otras veces,se perdió pero disteis la cara hasta al final. Pese a la polémica del sabado pasado, sigo pensando que formais un grupo humano excelente.

Así que a ánimarse, queda mucha liga, y todo es posible. Así que a ser positivos y a remontar el vuelo.

AMUNT BENIOPA.