viernes, 28 de noviembre de 2008

EL DIMECRES A DECLARAR

Tal i com anuncia avui el diari levante, el nostre club i el Ciutat de Gandia ha sigut cridat per a declarar el proper dimecres a la federació valenciana de fútbol, per a aclarar el que va succeir al partit del diumenge passat.

Aquesta és una gran noticia ja que significa que el nostre recurs a servit per a algo i que la federació podrà actuar coneixent el que ambdues parts expossem (ja que si es guiaven sols per l'acta la cosa estava cruga).

Així el dimecres PAco Marco, el mister i el departament juridic del club aniran d'excursió a valencia per a buscar justícia.

Esperem que aquesta actitud de la federació servisca d'exemple a altres entitats locals que sols amb l'informació de la premsa ja volien tirarmos del nostre camp i no deixarmos jugar el partit contra el Portuaris al Roís. Quina empana portem alguns mandataris de l'esport local.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

esto es muyy fuerte,cuanto ipocrita hay suelto por gandia y tu eres alguien relacionado con el deporte en gandia?cuando las cosas van bien hay que ver,como querian estar todos en la foto del ascenso a preferente,pero luego pasa algo y enseguida sin saber nada a criticarnos,que facil no?y que te piensas que los campos del roig de corella son tuyos?bueno pues el miercoles a declarar y se veran todas las mentiras.

Anónimo dijo...

sancion!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!