jueves, 13 de noviembre de 2008

CONTINUA LA RACHA DE VICTORIES ENTRE-SEMANA

DADES DEL PARTIT.

Partit ajornat que es disputà anit al camp de l'Alqueria entre EL Conde i el Beniopa, a les 21.00h.Resultat fianl de 0-3 per al cuadre de la banyosa.

ALINEACIÓ BENIOPA.

XIMO,LOREN,TINI,KOTEN,JHONY,SABATER,PÌPA,XISPA,BENAVENT,CARLES I VIOLA

CANVIS - jUANJO X KOTEN . RUBEN X XISPA , JONA X CARLES

CRÒNICA-

Priemrament destacar les desgraciades ausencies de Jorge ( lesionat a les hores previes al partit mentres treballava) i la de Pepe que es lesionà durant l'escalfament.

El partit va estar marcat per l'estat del terreny de joc (un camp on resulta difícil jugar la pilota) i per la superioritat del Beniopa.

Durant la primera part Benavent va dispondre de tres clares oportunitats qeu va resoldre pegant-li al ninot,al pal i al campanari. Posteriorment i de penalt Viola va fer el seu primer gol de la nit.La resta de la primera part cmb poques arrivades dels locals (solventades per Ximo Bahia) i alguna més dels ahir negres (bneiopa).
La segoan part començà amb un parell d'atacs del Conde que va parar be el porter visitant (amb alguna ajudeta del Jhony). Posteriorment oportunitats visitants i dos grans jugades del benavent i posteriorment de tini amb Ruben que foren el 0-2 i 0-3, marcats per Viola i Xispa.

En definitiva partit resolt amb solvencia i el bneiopa ques es amb La vall i Portu lider de la categoria.

Pròxim partit,Diumenge a las 16.00h, al Roís ( Beniopa-Benifairó)

5 comentarios:

Anónimo dijo...

BUEN PARTIDO EL DE AYER.SOLO DECIROS QUE HAY QUE MEJORAR UN POQUITO MAS EN ALGUNOS ASPECTOS, JA QUE EL RIVAL DE AYER ERA EL PENULTIMO CLASIFICADO. SUERTE XICOS..

Anónimo dijo...

enhorabuena xavales me alegra mucho ver que ganasteis ahora espero que el domingo tambien lo hagais mucha suerte desde nueva york.os sigo desde la distancia.dos golitos eh viola muy bien sigue asin jajaja.amunt beniopa

Anónimo dijo...

-Enhorabuena Beniopa por esa última victoria.
-Enhorabuena Ximo por mantener la porteria a 0.
-Enhorabuena Viola porque en dos partidos ya es el máximo goleador y todo un acierto incorporando a este jugador.
-Enhorabuena a Sabater que me comentan que por fin esta apareciendo el gran jugador que eres.
-En definitiva enhorabuena a todo el equipo al completo porque ahora si es una realidad que el Beniopa va a estar peleando por el ascenso.
-Y como no , enhorabuena por tu boda Alberto.

AMUNT BENIOPA.

Pd: El domingo a las 16.00 ahi estoy!!

Anónimo dijo...

Gracias por la parte que me toca y de paso decir que de esos goles mucho tienen que ver los pases de Javi,Ruben y el penalti a chispa. Si el equipo sigue siendo una piña como creo que es dentro y fuera del campo,podremos disfrutar bastante y el tiempo dira. Da gusto ir a entrenar con esta gente. Viola

Anónimo dijo...

hola beniopeross,,solo deciros q como veis se me da mejor dar los goles q meterlos,,nada animaros para que todo siga igual....os quiero muchachos!