BENIOPA 4 - PEGO B - 2

ALINEACIÓ LOCAL- alberto,ximo,tg17,d.peiró,tini,javi jordà,j.sabater,carles ( wally),borjita,jona i deivid.
A LA SEGONA PART - Pablo,Santiso,Koten,Piponazo.

CRÒNICA
PArtit molt disputat i gens fàcil el jugat avui a la Nova Banyosa on el Beniopa ha tingut que remontar un 1-2 advers a mitad de la primera part.
El nostre equip ha eixit molt serios i prompte ha tingut varies ocassions a peus de Sabater, Carles, ............ Però el primer gol vindria després de la treta en curt d'un corner on Borjeta ficà un centre al segon pal i Ximo incorporat al atac baixa amb el pit la pilota i amb molta classe coloca amb la punteta el baló fora de l'alcanç del porter.
Amb aquest 1-0 el partit pareixia encarrilat però sorprenentment el Pego fiu dos goles quasi seguits en dos despistes locals.
Després d'aquest revés el nostre equip pogué recuperarse i logrà anar-se al descans amb un 3-2 favorable gràcies a un gran gol desde la frontal de l'àrea de J.Jordà i un posterior gol de Deivid que va saber girar molt bé dins de l'àrea i fer gol.
A la segona part, incertidumbre i moltes ocassions desaprofitades pel nostre equip fins a que faltant 15 minuts Santiso fiu el 4-2 definitiu que deixa al Beniopa amb 17 punts a la fi de la primera volta.
El proper dissabte a les 18.30 derbi local contra el Portuaris.