domingo, 10 de enero de 2010

ONTINYEN B 1- BENIOPA - 0


ALINEACIÓ GROGA- Alberto, ximo, camilo, tg17, loren,pipo,sabater, jordà, santiso, borjita i jona.
SEGONA PART - albertini x loren, carles x jona , carmelo x ximo , koten x jorda.


CRÓNICA


Fred molt de fred el que va patir ahir un beniopa molt serios que podía haver tornat amb un punt del clariano.

El partit va estar marcat per el gol local al minut 20 de la primera part després que la línia defensiva en l'intent de traure el baló jugat es fera un embolic que va acabar amb el baló als peus del davanter local que xutà desde fora de l'àrea i va fer el 1-0 definitiu.


A partir d'aquest moemt dos equips molt ben plantats al terreny de joc; un el local intentant jugar el baáló i entrant per banda molt bé i altre ( el visitant) defenent molt bé i jugant el baló amb criteri.


LA segona part començà amb un Beniopa que va presionar al equip local i va tindre un parell de bones oportunitats ( la més destacada el xut al pal de Sabater).


A la fí derrota que sap molt mal al nostre equip ( al haver fet un serios partit) i a esperar al Pego B per a sumar tres importants punts com a local.

6 comentarios:

Félix Espargó dijo...

Malgrat que hi soc un aficionat asidu que hi va a vore-vos habitualment, -evidentment aquesta tarda com a un desplaçament més que hi feu quan sortiu del Rois no hi he pogut anar-hi- soc simplement una opinió més de les tantes que vos arrusegaran de tant en tant en aquesta web; Xafardat açò com a introductori; Em concedeixc la hùmil llicència de comentar-vos CERTS PUNTS DÈBILS QUE HI VEIG quan hi jugueu a casa I QUE SIMPLEMENT M'AGRADARIA esmentar-hi com aficionat del Beniopa que hi soc i com a pare d'un noi que ha jugat tota la seva vida a la Banyosa amb el Beniopa i que estima tant com jo.

Per començar-hi d'un molt bafegos i que hi feu molt freqüent és escridassar-vos amb virulencia desmesurada, quan les coses no sortixen en un primer cop. Degueu ser-hi més pacients mes cumpanys uns dels altres i no mancar en animances i lloes al cumpanyer. Sino em mireu cualquier equip q vos puga agradar-hi i voreu com no s'hi reproven d'una si més no per donar-la a un company millor situat.

En segon terme no creure-vos petits a cap equip perquè a aquestes categories no hi han de barcelones i xerez, sino que de més prop sou tots equps parells, amb algun jugador k altre desequilibrant i més no. No hi han de esploroses magnifiencies tècniques d'equips contra les que no puga-ho lluitar-hi. I si desde principi s'hi considere-ho x baix d'un equip, ja hi comenceu perdent.

I en tercer terme sentir-vos més lliberats alhora de surpendre al adversari, no hi tingau por a k no vos surti el primer canyú que llanceu, el primer regat q hi tireu, pk d'un tant en fot vos surtirá i vos muntará- tantdeval això ho dic pel Sabater, el nanu del Aitor ,el noi zurdo del Carles, al que m'enoia vore i és una meravella observar-hi quan el noi esta inspirat i motivat, així com tota la gent que hi juga davant; el Pablo , el Jonathan, el Santiso , el Borja, etc.... El fútbol és un "divertimento" i com a tal hi ha que jugar-hi.

Feliç any nou a tothom i fins el pròper dissabte

Anónimo dijo...

Este ha sido el mejor o de los mejores comentarios para mí que se ha publicado en esta web desde su inicio...
Tiene mucha razón, confiad en vosotros mismos y lo sacaréis...

Anónimo dijo...

De los mejores, no!!! sin duda el mejor comentario respetuoso, educativo y con un mensaje positivo, de animo y de realidad que se ha dicho en todo el tiempo de esta web! Así se dicen las cosas, olé x ese hombre!-aunque sea catalán y yo sea más del Madrid k Aznar-

Anónimo dijo...

Pues yo creo q este se ha fumado algo antes de escribir xq yo apenas le entiendo nada.

alberto dijo...

por dios que alguien le diga a felix,que si viene todos los partidos de casa a vernos,que haga un pequeño comentario del partido,para saber desde otro punto de vista que tal nos ha ido,y poder rectificar fallos,que tiene mucha razon en todo lo que a dicho y se agradece que porfin haya un comentario el que valga la pena leer.gracias felix

Anónimo dijo...

si si, pero que no lo haga en un catalan tan profundo que algunas cosas no se entienden jajajaja.