viernes, 26 de septiembre de 2008

I TROFEU PAQUITO MARCO, EL DI ESTEFANO DEL BENIOPA

Com estic aborrit i no he anat ha entrenar estic treballant en les bases del trofeu "Paquito Marco", que serà el trofeu que premie al millor jugador de la plantilla del Beniopa aquesta temporada.

Aquest trofeu donarà punts als jugadors en funció del rendiment donat durant tota la temporada.

Així després de cada partit en la web es podrà el.legir als tres millors jugadors del partit, puntuant amb 10 punts al millor del partit, amb 5 al segon i amb 2 al tercer.

També tindrà punts extres els jugadors que siguen titulars, els que marquen,els defenses si l'equip deixa la meta a cero, etc. Aspectes com les trajetes grogues i vermelles, els partits de sancions, etc, seràn factors que restaràn punts.

Amb eixa varemació podrem extraure als millors jugadors del mes i poc a poc al jugador guanyador del trofeu final "PAQUITO MARCO".

El nom del Trofeu serà un homenatge al nostre Paquito que tanta feina esta fent pel nostre club.

Les bases les acordarem entre la plantilla i les publicarem el dilluns, posteriorment actualizarem les dades amb el partit de Bellreguard i el pròxim del Daimús. Per a poder contabilitzar el primer partit de lliga fiquem l'enquesta sobre el millor del partit del Bellreguard, i aquesta enquesta la deixarem fins al diumenge.

AMUNT BENIOPA

No hay comentarios: